Siirry sisältöön

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Puhekupla 59
Keskustelu | Reisjärven kunta
Keskustelu on päättynyt

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Perustiedot

Päättynyt: 30.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kaikki yleiset uimarannat kaislikon leikkurin alle

Profiilikuvan paikka

Puskajussi
7. tammikuuta 2022 kello 18.28.43

Törkeässä kunnossa kunnan kaikki yleiset uimarannat, vaikka ostettiin kallis kaislan leikkuri. Kaislat rehottaa niin, että uimaväylät umpeutuu kokonaan. Hyviä uimarantoja Susisaaressa, Salmensuussa, Vasikkoniemessä ja Terkan rannassa, ja kaikki nämä kasvaa pikkuhiljaa umpeen, kun ei viitsitä panostaa muuhun kuin latuihin ja pesäpalloon. Kaislaa ei leikata ollenkaan sieltä mistä tarvis. Olisi kiva kun pikkulapset voisi viedä uimaan muualle, kun kaislikko pusikkoon. Kohta on menetetty nämäkin rannat kun saavat kasvaa ja villiintyä.