Siirry sisältöön

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Puhekupla 59
Keskustelu | Reisjärven kunta
Keskustelu on päättynyt

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Perustiedot

Päättynyt: 30.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Näkyvyys

Profiilikuvan paikka

Emppu
15. tammikuuta 2022 kello 21.53.36

Kyltit Salmensuun uimarannasta ja virkistysalueesta kylän keskustan molempiin päihin. Ulkopaikkakuntalaiset ajavat helposti Reisjärven kylän läpi, huomaamatta Salmensuuta, koska mitään opasteita ei ole. Kyltissä, joka näkyisi autoileville, olisi uimarannan, nuotiopaikan jne opaste.

Päätien varrella voisi muutenkin olla enemmän opasteita. Kun ulkopaikkakuntalainen ajaa Reisjärven läpi, he voivat ajatella, ettei täällä ole mitään. Missään ei ole kylttejä, mitä palveluita Reisjärven keskustassa on. (Vrt. Teollisuusalueen yritystorni).

Lisäksi "Tervetuloa Reisjärvelle" - kyltti voisi antaa kunnasta positiivisia mielikuvia.