Siirry sisältöön

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Puhekupla 59
Keskustelu | Reisjärven kunta
Keskustelu on päättynyt

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Perustiedot

Päättynyt: 30.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Jokaiselle jotakin

Profiilikuvan paikka

Liikkeellä kaiken ikää
17. tammikuuta 2022 kello 8.44.25

Samoja asioita on jo ehdotettu, mitä itse olen ajatellut, mutta kirjoitampa ajatukseni tänne. Järven läheisyyteen esteetöntä liikkunnan iloa jokaiselle. Jos maan omistajat suostuu, kävelyreitti voisi kulkea Salmensuusta Niemenkartanolle asti. Matkan varrelle leikkipaikka lapsille, maisemaan sopiva kuntotoilulaite, laavu ja makkaranpaistopaikka sekä tietysti penkkejä, jotta voi istahtaa ja ihailla järvimaisemaa. Talvella jäärata luisteluun ja Kickspark tai potkukelkkailuun.

Evijärvelllä käydessäni kävelen siellä aina Rantaraittia. Tämä kaikki ja lisäksi vielä kuntoportaat löytyy Evijärven keskustan tuntumasta järven rannalta. Talvisin rannasta voi lainata Kicksparkin, mitkä ovat ahkerassa käytössä. Jäärata on vähän reilu 5 km.

Meillä on jo Petäjämäellä kuntpoportaat, mutta jos maasto antaa myöten, lyhyemmät kuntoportaat voisi olla Salmensuun tuntumassa. Kaikki ei halua / pääse Petäjämäelle, mutta kuntoportaat kiinnostaa.

Jos haluaa nähdä, miten tämä kaikki toimii, niin tervemenoa Evijärvelle tutustumaan.