Siirry sisältöön

Keskustelua katusuunnitelmaluonnoksista

Puhekupla 12
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 10.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Esittelyvideo ja vastaukset kysymyksiin?

Profiilikuvan paikka

Sirpa a-k
8. tammikuuta 2022 kello 19.42.02

Otakantaa.fi on hyvä tapa tiedottaa ja esitellä katu- yms. suunnitelmia. Mutta kirjallisen materiaalin lisäksi tarvittaisiin esittelyvideo, jossa asiasta kerrotaan tarkemmin ja kuvaillaan, minkälainen muutos on tulossa.
Olisi myös hyvä, jos esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin vastattaisiin mahdollisimman pian. Näin syntyisi vuorovaikutusta, joka on hyväksi lopputulokselle.

Profiilikuvan paikka

@Marko_Pesonen_Espoo
10. tammikuuta 2022 kello 15.43.06

Kiitos hyvistä huomioista!
Pyrimme tuottamaan esittelyvideon aina tilanteen ja resurssien salliessa, valitettavasti ihan jokaisesta hankkeesta se ei tällä hetkellä ole mahdollista. Hyvä tavoite on lisätä niiden määrää ja oppia sekä kehittää yhdessä uutta selkeämpien esittelymateriaalien suhteen. Sama koskee kommentteihin vastaamista. Tässä hankkeessa olimme varautuneet koostettuun vastaukseen. Selkeä kehittämisen paikka!