Siirry sisältöön

Keskustelua katusuunnitelmaluonnoksista

Puhekupla 12
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 10.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Satukuja 3 uudisrakennus

Profiilikuvan paikka

Viihtyisä Matinkylä
9. tammikuuta 2022 kello 18.17.50

On muuten aika vaisua kommentointi täällä! Vielä on hetki aikaa aktivoitua!
Kirpputorin pitäjä Satukuja 3:ssa ilmoitti, että sai aivan yllättäen tiedon, että rakennusta aletaan purkaa 1.2.22. Olisi myös kiva tietää, milloin rakennustyöt alkavat, miten kauan kestävät, ja mistä rakennustyömaan liikenne kulkee...
Vaikka Satukuja 3, joka puretaan, ei ole asuintalo, asuu tässä ympärillä suuri joukko ihmisiä, joita rakennustyömaan tulo koskee meluna, pölynä, ja rumana näkymänä melko pitkään. Netistä on vaikea löytää selkeää tietoa.