Siirry sisältöön

Keskustelua katusuunnitelmaluonnoksista

Puhekupla 12
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 10.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Vastauksia palautteisiin

Profiilikuvan paikka

@KatiTolvanen
11. tammikuuta 2022 kello 14.16.34

Kiitämme saaduista palautteista.

Asukaspalautteista moni koski Satukuja 3:n yksityisen maanomistajan tontin puolella tapahtuvaa muutosta. Tontin puolella oleviin ratkaisuihin ei katusuunnitelmassa voida vaikuttaa. Tontin puolella tapahtuviin muutoksiin on voinut vaikuttaa asemakaavan laadintavaiheessa. Satukujan asemakaavan muutos on laadittu vuosien 2019–2020 aikana. Satukujan hyväksyttyyn asemakaavaan ja korttelisuunnitelmaan voi tutustua tarkemmin täällä: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/satukuja

Katusuunnitelma käsittää Kaisankujan, Satukujan ja Kala-Matin raitin katualueella sekä Satukujan yleisellä pysäköintialueella (LP-1 merkinnällä) esitetyt ratkaisut. Kadut ja pysäköintialue säilyvät pitkälti nykyisen kaltaisina ja alueelle tehdään pieniä muutoksia. Katujen ja pysäköintialueen pintamateriaalit sekä valaistus uusitaan. Lisäksi LP-1 -pysäköintialueen istutukset uusitaan ja alueella tehdään johtosiirtotöitä.

Istutuksiin liittyvä palaute tullaan huomioimaan jatkosuunnittelussa. Istutusten osalta tutkimme tarkemmassa suunnittelussa, millaista kasvillisuutta alueelle saadaan mahtumaan.

Pyrimme tuottamaan esittelyvideon aina tilanteen ja resurssien salliessa, valitettavasti ihan jokaisesta hankkeesta se ei tällä hetkellä ole mahdollista. Hyvä tavoite on lisätä niiden määrää ja oppia sekä kehittää yhdessä uutta selkeämpien esittelymateriaalien suhteen. Sama koskee kommentteihin vastaamista. Tässä hankkeessa olimme varautuneet koostettuun vastaukseen. Selkeä kehittämisen paikka!