Siirry sisältöön

Yleinen keskustelu

Puhekupla 12
Keskustelu 8 kuukautta, 1 viikko jäljellä | Keskustan Vihdin kuntayhdistys ry

Sana on vapaa

Perustiedot

Avoin: 9.1.2022 - 31.1.2023

Päättymispäivä: 31.1.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ei uusia osallistumisen alustoja

Profiilikuvan paikka

@JoKu
11. tammikuuta 2022 kello 10.31.07

Tässä aloituksessa ehdotettiin uutta hyvinvointialue.fi-osallistumisalustan perustamista.

Idea on huono. Ei jokainen organisaatio tarvitse omaa osallistumisalustaansa. Kehitetään näistä jo olemassa olevista alustoista parempia ja myös hyvinvointialueiden osallistamisen tarpeita vastaavia.

Sinänsä kannatan lämpimästi asukkaiden osallistumisen mahdollisuuksien kasvattamista. Heidät täytyy saada mukaan palvelujen kehittämiseen ja toisaalta heillä täytyy olla mahdollisuus itse tuoda esiin uusia kehittämisen kohteita ja muita arvokkaita ideoita.

Käyttäjän profiilikuva - paavo_muranen

@paavo_muranen
11. tammikuuta 2022 kello 12.02.27

Olen samaa mieltä, että lisäämällä otakantaa.fi alustan valintoihin hyvinvointialueet, kuten tuossa kyselyssä nyt on, niin saa jo paljon aikaiseksi. Se mikä kuitenkin puuttuu on hyvinvointialueALOITE.fi tuosta kuntalaisaloite.fi ja kansalaisaloite.fi välistä?
Aloitelaatikko jossain hyvinvointialueen syövereissä on vähemmän avoin ja ehkä olisi syytä miettiä miten otakantaa.fi hanke automaattisesti perustettaisiin jokaiselle aloitteelle : kansalais-, hyvinvointialue, kuntalais- jotta keskustelu aloitteista pysyisi samalla alustalla ja aloitteeseen liittyvän "lausuntopalvelu.fi" tyyppisen kommentoinnin saisi kiinni paremmin.