Siirry sisältöön

Palautetta Kallvikin rantaraitin puistosuunnitelmaluonnoksesta

Puhekupla 71
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 27.2.2022

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kuntolaitteet

Profiilikuvan paikka

Rantaraitti
13. helmikuuta 2022 kello 11.28.54

Kuntolaitteiden osalta toivotaan monipuolisempaa valikoimaa. Esimerkiksi painoilla varustettuja kuntolaitteita, ei pelkkiä kehonpainoharjoitteluun soveltuvia. Näin kuntoilualue tulisi monipuolisempaan käyttöön ja useammalle ihmiselle soveltuvaksi.

Laiturialueiden osalta huomioitava, että alueen asukkailla on venepaikkaoikeus suunnittelualueen sisällä olevaan laituriin/osa laitureista on yksityisomistuksessa.