Siirry sisältöön

Palautetta Takkavitsankujan katusuunnitelmaluonnoksesta

Puhekupla 10
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 13.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Takkavitsankuja eli vanha Kuusitie

Profiilikuvan paikka

Aki Leikas
12. huhtikuuta 2022 kello 19.55.43

Takkavitsankujan kääntöpaikka on lunastettu 1990 - luvulla tontistamme tiealueeksi, ei parkkipaikaksi. Suunnitellun kahden parkkipaikan kohdalta on meillä ollut tarkoitus tehdä tonttiliittymä, kun hanke toteutuu. Kapealta tieltä on ollut hankala kääntyä suuremmalla autolla pihaan. Suunnitelmamme ei ole vuosikymmenien aikana muuttunut, joten vastustamme parkkipaikkoja.