Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 13
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 6.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Hyvältä näyttää

Profiilikuvan paikka

JaniRanta
24. maaliskuuta 2022 kello 9.15.23

Suunnitelma vaikuttaa kokonaisuutena hyvältä ja olen ilahtunut, että alue säilytetään vehreänä. Kaavaluonnokseen on merkitty melko paljon kaadettavia/poistettavia puita, mutta pääasiassa kulkureittien sekä ojan tieltä. Toivottavasti määrällisesti kasvillisuus kaiken kaikkiaan lisääntyy.

Valaistuksen osalta toivon malttia, sillä usealla alueella Espoossa valaisimia on paikoin käytetty erityisen runsaasti. Mielestäni valaistuksen tulee olla riittävää, vuorokaudenaikaan mukautuvaa sekä oikein suunnattua.

Kysymys/muutosehdotus: kaavan vasemmassa alakulmassa Nuttukujan ja Merituulentien risteyksessä kevyenliikenteenväylä tekee pienen mutkan. Onko sille joku erityinen syy vai voisiko sen linjata suoremmin?