Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 13
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 6.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Metsäinen suoja merituulentieltä

Profiilikuvan paikka

TKK
24. maaliskuuta 2022 kello 9.45.16

Olisi erittäin hyvä, että kiinnitetään huomiota riittävän puuston säilyttämiseen, koska se toimii erittäin hyvin ääni- ja näköesteenä asuntojen ja merituulentien välillä. Kannan samaa huolta tässä jo kommentoidun osalta, että ei kaadeta puita liikaa. Vasemman puoleinen käyttöpuistoksi merkitty alue kuulostaa kivalta, mutta siinäkin huolettaa, että on riittävä näkö ja äänieste sekä asutuksesta että tieltä. Penkit olisivat kyllä mukavia kauniiseen ympäristöön. Tärkeintä kokonaisuuden kannalta on säilyttää kyseinen alue rakentamattomana ja mahdollisimman luonnonmukaisena.