Siirry sisältöön

Salon kaupunkikeskusta -visioluonnos / Tori

Puhekupla 6
Keskustelu | Salon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Kerro ajatuksesi torin kehittämisestä.

Perustiedot

Päättynyt: 19.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Tori on myös koko kansan kokoontumispaikka

Profiilikuvan paikka

Torifani
21. maaliskuuta 2022 kello 12.50.21

Torin toiminta perustuu torimyyjiin. Aukioloa on turha laajentaa, jos ei ole myyjiä. Suppeammat aukioloajat keskittävät myyjät samoihin aikoihin, jolloin on myös toritunnelmaa ja asiakas voi luottaa, että on monipuolista tarjontaa.
Torin vieressä olevia puistoja on suojeltava, ilman vehreyttä ei ole viihtyisää toria. Jos puistoalueet vielä pienenevät, menettää tori ainutlaatuisen viihtyisän ilmapiirin. Jos viheralueita otetaan myyntikäyttöön, on aivan sama missä tori sijaitsee, vaikka jossain suuren parkkipaikan kyljessä.
Kannattaa muistaa pitää torialue riittävän avarana, kaupungin keskustassa pitää olla paikka, mihin mahtuu kerralla paljon kansalaisia. Tori on perinteisesti kaikkialla maailmassa ollut kansan kokoontumispaikka, ei täyteen rakennettu kauppapaikka (liiketiloja kyllä löytyy kaupungin keskustasta).

Profiilikuvan paikka

Torisija
29. maaliskuuta 2022 kello 0.13.22

Salon torille ei myyjiä tule kauempaa koska aukiolot niin lyhyet. esim. Naantalissa torikahvilat auki 20.00 kesällä.. Tori on kesällä klo 18:00. Naantali on toki kesäkaupunki.. Salosta ei tule jos ei nämä aukioloajat täyty ja tori tyhjänä jo klo 15:00.
Tori saisi aloittaa kesäkauden joka arkipäivä ma-la jo kesäajan kanssa ja päättyä kun kesäaika päättyy. Salosta kesäkaupunki oikeilla kesäajoilla!