Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 25.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Lillhemtinpuiston leikkipaikka

Profiilikuvan paikka

Kata
11. huhtikuuta 2022 kello 20.26.13

Lillhemtin puisto on ihanalla alueella, mutta on valitettavan karu aidan sisäpuolelta. Olisiko mahdollista saada puistoon liukumäki ja isompi hiekkalaatikko? Lisäksi jokin pienille lapsille sopiva puistorakennelma (auto, laiva, pieni kiipeilyteline tms. olisi kiva). Viime kesänä puistossa oli lähes mahdotonta käydä (pienten) lasten kanssa, sillä leikkipuistoon porottaa armottomasti aurinko hellesäällä. Mitään varjoa (katos, puita) ei ole ja sorapohja on myös varsin kuuma pienten jalkojen alla. Sama ongelma vaivaa muitakin Suurpellon puistoja ja kovin aurinkoisella ja kuumalla säällä lapset on vietävä suojaan Olarin puistoihin, joihin mm. puut tuovat varjoa ja vehreyttä. Vielä yksi parannusehdotus olisi jonkinlainen matalakin aita Lillhemtin leikkipuiston viereen lentopallokentän ja metsän reunan väliin, jotta lapset eivät juokse puistosta holtittomasti vaikka pelaillessaan jalkapalloa tai lähtiessään puistosta Vähän-Henttaan tielle. Autot kulkevat leikkipuiston kohdalla todella lähellä puiston reunaa.