Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 25.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Puita ja liikkumiseen kannustava toimintaympäristö lapsille

Profiilikuvan paikka

Puiston kehittäminen
21. huhtikuuta 2022 kello 10.23.00

Uudet leikkivälineet ovat tervetulleita! Puistoon toivomme varjopaikkoja esim. puista tai joku muu katos esim. eväiden syömistä varten. Kasvillisuuden tuominen leikkipuistoon on myös hyödyllistä, lisää luontokontaktia ja edistää terveyttä. Liian lähellä leikkipaikkaa kulkeva tie ja sen liikenne on terveys- ja turvallisuushaitta lapsille. Koko viheralueelle ei pitäisi sallia autojen pääsyä ollenkaan. Pyöräilyyn ja jalan kulkemiseen on kannustettava kaikkia. Turvallinen liikkuminen koko viheralueella edistää leikkipuiston ja viheralueen käyttöä ja liikuntaa. Espoon tulee strategiansa mukaisesti turvata saavutettava ja turvallinen yhteys virkistysalueille (säilyttää puiston viereinen tie alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kevyenliikenteen väylänä) ja kannustaa liikkumiseen kaikkia.