Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 25.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Lisää vaihtelevuutta: puita ja pensaita

Profiilikuvan paikka

Puistoilija
21. huhtikuuta 2022 kello 17.00.54

Onko puistossa lukittavaa laatikkoa leikkivälineille? Vaikuttaisi että esim. päiväkotiryhmät käyttävät puistoa säännöllisesti ja voisi olla hyvä jos leikkivälineille olisi oma säilö. Puisto on hieman karun oloinen... mahtuisiko mukaan vielä esim. eläinteemaisia jousikeinuja? Isompien puiden ryhmä puiston laidalla (tai puistossa?) saattaisi tuoda puistolle viihtyvyyttä ja tarvittavaa varjoa.
Vaikuttaisi että puiston laitaan on kaiverrettu tilaa kääntöpaikalle / parkkipaikoille. Tässä meni nurin useampikin puu, 3-4 kpl, joten toivon että näiden tilalle istutetaan vähintään sama määrä uusia puita. Suunnitelmassa tällä hetkellä vain yksi puu ja se on liian vähän.
En ole varma mitä lumen alta paljastuu, mutta näyttäisi siltä että rantalentispaikka on aika lähellä tietä /parkkipaikkoja. Olisiko mahdollista siirtää joitakin metrejä? Olisi hyvä ettei pallo lentelisi tielle tai parkkeerattuja autoja päin. Rantalentiksen ja auto/kävelytien väliin olisi hyvä saada puita tai pensaita.
Puiston viereinen tie tulisi sulkea läpikulkuliikenteeltä, sen auki pitäminen ei ole turvallista puiston käyttäjille ja vähentää myös viheralueen viihtyvyyttä.