Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 25.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kettupuisto

Profiilikuvan paikka

Että hieman isommatkin lapset viihtyvät
24. huhtikuuta 2022 kello 11.29.09

Hienoa, että on mahdollista vaikuttaa! Kiitos mukavasta puistosta ja isosta viheraukiosta. Lapseni aikoinaan kommentoi: "maailman paras leikkipaikka". Onpa hienoa, kun satuimme asumaan maailman parhaan leikkkipaikan lähellä :)

Nyt lapseni on kuitenkin kasvanut pikkukoululaiseksi ja kaipaisi hieman isommillekin lapsille aktiviteettia. Voisiko rakentaa puistoon hieman isomman KIIPEILYTELINEEN, koska se aktivoi kaiken ikäisiä lapsia. Kiipeilytelineessä voi olla isompien ja pienempien lasten puoli siten, että isompien puolelle nouseminen edellyttää jo hyviä kiipeilytaitoja, eivätkä pienemmät pääse alkua pidemmälle. "Monkey bar" ja renkaat kiipeilytelineissä ovat suosittuja!

On hyvin tärkeää turvata turvallinen jalankulku puistoon. Ilmeisesti jonkinlainen kevyen liikenteen väylä on tulossa, jos autotie tullaan säilyttämään? Kannatan myös autotien ja puiston selvää rajausta, nykyinen aita ei pidättele edes 1-vuotiasta.

Ja sitten jos oikein kamalasti saisi toivoa kaikenlaista, tekisin puistoon aktiviteettimahdollisuuksia myös aikuisille ulkokuntosalin tapaan. Muuten ruuhkavuosia viettävillä aikuisilla on eniten aikaa juuri leikkipuiston reunalla yllätpitää omaa kuntoaan!!