Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 25.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Suhmurointi lopetettava

Profiilikuvan paikka

Tasapuolisuutta suunnitteluun
24. huhtikuuta 2022 kello 19.05.23

Tämä hanke on keskeytettävä välittömästi kuten tehtiin muutama vuosi sitten Lillhemtin (ei tämä Suurpellossa oleva Lillhemtinpuistoksi tms. nimetty alue vaan omakotialue Suurpellon takana) uuden leikkipuiston osalta. Olisi paljon tärkeämpää saada Lillhemtiin edes yksi leikkipuisto, koska alueen lapsimäärä on voimakkaassa kasvussa ja Lillhemtissä ei ole yhtään leikkipuistoa. Ainoa leikkipuisto purettiin härskisti vain pois. Suurpellossa on lukuisia leikkipuistoja ml. ison Angry Birds puiston. Leikkipaikkaohjelmassa on maininta uudesta leikkipuistosta Lillhemtiin (ohjelmassa ko. leikkipaikka Vähäniitty nimellä), mutta muutama vuosi sitten sen edistäminen oli karmeaa suhmurointia Karinin ja esihenkilönsä toimesta. Tästä tulisi tehdä kantelu virkavirheestä. Väitettiin että leikkipaikkaohjelmassa on virhe uuden leikkipuiston osalta ja mitään leikkipuistoa ei olla tekemässä, vaikka siitä ensin laadittiin suunnitelmia ja kerättiin palautetta jne. Ainoa virhe suunnitelmassa on Lillhemtin alueen lasten määrä joka on pahasti alakanttiin ja väitetään laskevan siitä huolimatta että alueelle tehdään paljon täydennysrakentamista ja on käynnissä myös sukupolvenvaihdos ja lasten määrä huikeassa kasvussa alueella. Tämä Lillhemtin tilanne tulisi nyt ensin korjata ennen kuin Suurpeltoon tehdään mitään panostuksia leikkipuistoihin.