Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 25.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Esteettömyys

Profiilikuvan paikka

Puistotäti
25. huhtikuuta 2022 kello 0.16.05

Kiitos hienosta puistosta ja siitä, että kysytte mielipiteitämme. Mielestäni paljon hyviä kommentteja on jo annettu. Itse haluaisin kiinnittää enemmän huomiota liikuntarajoitteisiin lapsiin ja miten uudistus voisi palvella heitä. Toivoisin mm. soran tilalle tasaisempaa maata rullatuoleissa istuville, erilaisia kosketukseen ja ääneen pohjautuvia välineitä (xylofoneja/rumpuja) esteettömän kommunikoinnin edistämiseksi sekä voimisteluun sopivia telineitä eri korkeudella. Kierivä rengas on ollut erityislapsille hauska ja sopivan haastava. Itse haluaisin kuntoiluun sopivia laitteita kun oma kunto tämän ikäisenä ei näytä riittävän aktiiviseen leikkiin lasten kanssa. Puisto on lähellä autoliikennettä ja siksi parempi aitaus ja parkkipaikka olisivat paikallaan jotta myös turvallisuus säilyisi.