Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 25.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
  • 24.5.2022 klo 13.58 @tanttni moderoi sisältöä: korjattiin nettiosoite
Ilmianna

Katso muut kommentit

Vastaus palautteisiin

Profiilikuvan paikka

@KarinNielsenEspoo
24. toukokuuta 2022 kello 13.50.35

Kiitämme Lillhemtinpuiston leikkipaikan perusparannussuunnitelman luonnoksesta saaduista palautteista. Esitettyjä toiveita otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon lopullista suunnitelmaa laadittaessa.

Palautteiden antajat toivoivat isoa hiekkalaatikkoa, pienemille lapsille sopivaa kiipeilytelinettä ja jousieläimiä. Isommalle lapsille esitettiin toive esim. kiipeilytelineestä. Leikkipaikalle toivottiin lisää puita tuomaan varjoisuutta tai muuta kasvillisuutta. Leikkipaikalle toivottiin myös penkkejä, piknikpöytä sekä lelulaattikko.
Leikkipaikalla oleva pesäkeinu halutiin säilytettävän. Puistossa sijaitsevat eläinhahmot toivottiin kunnostettavan.

Turvallisuusden parantamiseksi toivottiin leikkipaikan eteläpuolella olevan käyntiportin poistamista ja aitaamista, jolloin suora kulkuyhteys katualueelle estyisi. Lillhemtinpuiston rantapallokentän ja Vanhan Lillhemtien väliin toivottiin aitaa tai muuta estettä, jotta pallon karkaaminen kadulle estyisi.

Suunnitelmaluonnosta kehitetään palautteiden pohjalta seuraavasti:

Aidatulle leikkipaikalle sijoitetaan isommalle lapsille kiipeilyteline, pienille lapsille yhdistelmäteline, jossa harjakatto, portaat, tunneli ja liuku, isompi hiekkalaatikko jossa katokset ja hiekkakakkupöytä. Pyörivien kuppien tilalle asennetaan pari jousieläintä. Uusi kaksipaikkainen keinu. Pesäkeinu säilyy. Ryhmäkeinu ja leuanvetotanko poistuu, jotta saadaan tilaa uusille välineille. Puistoon asennetaan myös piknikpöytä ja kaksi uutta penkkiä.
Turvasoran tilalle laitetaan turvahaketa.

Rantapallokentän päädyssä olevat välineet, karuselli, leuanvetotanko ja penkit siirretään pelikentän ja aidatun leikkipaikan väliselle alueelle.

Vanha Lillhemtintien ja pelialueen välisellä alueella tutkimme mahdollisuus istututa suojava kasvillisuus.

Leikkipaikan länsi- ja itäreunalle istutaan puita, jotka kasvaessaan tuovat lisää varjoisuutta.

Mikäli suunnitteluprosessin aikana ei ilmene teknisisesti tai rakentamiskustannuksiin rajoittavia tekijöitä, valmistellaan suunnitelma edellä mainituilla tavoitteilla. Suunnitelman hyväksyy suunnittleupäällikkö. Allekirjoitettu suunnitlema pävitetään nettisivuille viikolla 26 www.espoo.fi -> Lillhemtinpuiston leikkipaikka

Leikkipaikan perusparannus toteutetaan mahdollisuuksien mukaaan vuonna 2023 – 2024.