Siirry sisältöön

Avoin kommentointi

Puhekupla 32
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja maanantaihin 18.4.2022 asti.

Perustiedot

Päättynyt: 18.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kuurinniityn alueet sekä Turun moottoritien eteläpuolella olevat metsä-alueet

Profiilikuvan paikka

Kuuri
4. huhtikuuta 2022 kello 10.28.47

Hei,

kuviot 324, 321: Näillä alueilla on tärkeä toiminnallisuus melunsuojana Kuurinniittyn. Puita ei pidä poistaa liikaa kerralla ettei melutaso nouse.

336.1, 336.2: tärkeää ettei alueen pohjoispuolella oleville taloille synny näköyhteyttä Salinpellontiehen puiden poistamisen seurauksena. Lisäksi tärkeää että puusto edelleen toimii melunsuojana. Tärkeää että alueella säilytetään ja edistetään lehtipuiden kasvua. Talon lähellä olevia kuusia voisi poistaa. Kuusen oksia ei saisi jättää hakkuiden jälkeen liikaa - ne haittaavat jo nyt sienestämistä.

333: alueella paljon kauniita paikkoja joista suora näköyhteys pihoihin. Lähiasunnoissa asuvien kanssa toivotaan keskusteltavan mikäli mitään toimeenpiteitä harkittaisiin.

Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
14. huhtikuuta 2022 kello 9.44.45

Kiitoksia kommenteistanne! Metsäisten alueiden tuottamat melu- ja näkösuojavaikutukset ovat tärkeitä huomioitavia seikkoja taajamametsien hoidossa ja nämä vaikutukset on pyritty ottamaan huomioon erityisesti asuinalueisiin, teihin ja muihin suojavaikutuksesta hyötyviin alueisiin rajautuvissa metsissä suunnittelualueella.