40 MINUUTTIA HELSINKIIN, 20 MINUUTTIA ESPOOSEEN JA 5 MINUUTTIA NUUKSIOON

Puhekupla 8
Keskustelu | Vihdin kunta
Keskustelu on päättynyt

Teknologian nopea kehittyminen muuttaa tapaamme asua, elää ja tehdä töitä. 

Etäisyyksien merkitys on vähentynyt ja vapaa-ajan merkitys korostunut.Voimme nauttia pääkaupunkiseudun palveluista ja tavata työkavereita sekä yhteistyökumppaneita jumiutumatta ruuhkiin. Teknologia on kutistanut maailmaa, ja Vihti on entistä lähempänä muita. Vihdissä on koti siellä missä elät – koti, josta voit saavuttaa kaiken oleellisen. 

Tuore kuntastrategia on ohjenuoramme seuraavalle nelivuotiskaudelle, jonka aikana rakennamme kunnastamme helpommin saavutettavan, houkuttelevan ja hyvinvoivan yhteisön pääkaupunkiseudun yhteyteen. 

Kuntamme on kasvava pääkaupunkiseudun kehyskunta, joka toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi - kaipasi uusi tulija taajamaan palveluiden äärelle tai maaseudun rauhaan. Alueella toimivat yritykset ovat kuntamme keskeinen menestystekijä. Suunnittelemme yritysalueet yritysten tarpeisiin ja tarjoamme elinkeinopalvelut asiakaslähtöisesti ”yhden luukun” periaatteella.

Hyvinvointialueiden aloittaessa toimintansa kuntien merkittävimmäksi palveluksi jää varhaiskasvatus ja opetus, joihin Vihti tarjoaa laajan ja modernin palveluverkon.

Vihdissä on helppo liikkua, Vihtiin on helppo tulla ja Vihdistä on vaivatonta matkustaa muualle. Hyvät yhteydet ovat elinvoimaisuutemme perusedellytys. Toimivat kulkuyhteydet ja laadukkaat tietoliikenneyhteydet ovat arjen sujuvuutta kodin, työpaikan, vapaa-ajan ja erilaisten palveluiden välillä. Ne mahdollistavat meille paikkariippumattoman asumisen, työnteon ja opiskelun.

TERVETULOA KOTIIN

Perustiedot

Päättynyt: 19.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Fossiiliset yksityiset

Profiilikuvan paikka

A
5. huhtikuuta 2022 kello 21.53.45

Autolla ja lentokoneella? Liikkuminen ja matka-ajat perustuvat pelkästään yksityisautoiluun. Ja, jos Hesaan pääsisikin julkisilla, niin kunnan sisällä et pääse edes töihin kirkolta Nummelaan.

Kotiin takaisin Hesasta et pääse, jos et ehdi 21.15 bussiin. Se niistä kulttuuririennoista.

Arkiaamuisin voi ihan huomata liikenteen kasvun. Niin Nurmijärventie-Helsingintie- ja Helsingintie-Porintie -risteyksissä on aamuisin jopa kymmenen auton jono - saatikka mitä se on Hanko-Hyvinkääntien liittymissä.
Lentokone... Ainakin kolmessa diassa...

Ilmianna |