Siirry sisältöön

ILMASTO-JA YMPÄRISTÖTYÖ

Puhekupla 4
Keskustelu | Vihdin kunta
Keskustelu on päättynyt

Haluamme turvata nykyisille ja tuleville vihtiläisille hyvät elämisen mahdollisuudet. Näemme ilmastotyön kunnan kilpailukykyä lisäävänä tekijänä. Vihdin sisäistä ilmastotyötä toteutetaan läpileikkaavasti koko organisaatiossa. Edistämme kaikessa toiminnassamme Suomen kansallisten ilmasto- ja ympäristötavoitteiden toteutumista yhteistyössä asukkaiden, kiinteistönomistajien ja yritysten kanssa. 

Merkittävä osa päästöistä syntyy liikenteestä, jolloin saavutettavuuden kehittäminen on olennaista. Kehitämme julkisia liikenneyhteyksiä ja tuemme ilmastoystävällistä liikkumista. 

Haluamme edistää luonnon ja ympäristön hyvinvointia sekä mahdollistamme luonnon monimuotoisuuden säilymisen. Panostamme vesistöjen kunnostamiseen yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Tuemme maatalouden vihreää siirtymää.

Perustiedot

Päättynyt: 19.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ympäristön siisteys

Profiilikuvan paikka

Nummela
6. huhtikuuta 2022 kello 11.02.00

En tiedä onkö tämä paras osio tälle kommentille, mutta Nummelan taajaman alueella pitäisi panostaa enemmän ympäristön viihtyisyyteen ja kunnossapitoon. Kuntakeskus ei välttämättä nykyisellään houkuttele uusia asukkaita; keskustan rakennukset on ainakin ulkoisesti rapistuvassa kunnossa (Pisteen talo ym.) ja nurmikkoalueet usein hoitamatta/leikkaamatta.