Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 4
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 19.5.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

opasteet ja kasvillisuus

Profiilikuvan paikka

asukas
5. toukokuuta 2022 kello 9.56.22

Lippulaivan alue näyttää mielenkiintoiselta, toivottavasti kesällä saamme sinne myös kasvillisuutta.

Alueen katumerkinnät ja talojen numeroinnit sekä Lippulaivan ovien merkinnät ovat ainakin vielä puutteellisia, on melko mahdotonta tietää millä kadulla ja missä numerossa itse kyytiä odottelee ja miten sen hakijalle ilmoittaa, näihin asioihin Espoossa muuallakin tulisi tarttua, kyytiä tilatessa joutuu usein kuvaelemaan olinpaikkaansa mitä kummallisimmin määrein :).
Vaihtoehtona olisi tarkka katuosoite joka selviäisi oven läheisyydestä selkeästi. googlemapskin ilmoittaa siannin usein epätarkasti.