Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 4
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 19.5.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kiitos kommenteista

Profiilikuvan paikka

@NiinaTanttuEspoo
20. toukokuuta 2022 kello 8.24.41

Merenkulkijanpolun muuttaminen pihakaduksi pitää sisällään seuraavia muutoksia.

Osa huonokuntoisista puista poistetaan ja tilalle istutetaan uusia katupuita. Kadun alussa olevat pysäköintipaikat siirtyvät uuteen paikkaan ja ne toimivat päiväkodin saattoliikenteen ja kadun varrella olevien liikkeiden asiointipysäköintipaikkoina. Kaksi olemassa olevaa asiointipysäköintipaikkaa säilyvät kadun Lippulaivan puoleisessa päässä. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä paikoilla.

Lippulaivan ympäristön istutukset tehdään valmiiksi kesän aikana. Katuviitat palautuvat takaisin, kun Lippulaivan ympäristö rakentuu valmiiksi ja Lippulaivan opasteet hoituvat Lippulaivahankkeen kautta.