Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 16
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 15.7.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Koripallokentän turva-alueet

Profiilikuvan paikka

Koris
27. kesäkuuta 2022 kello 20.31.58

Koripallokentän laajennus kv-mittoihin on hyvä juttu. Samalla tulisi huomioida että nuuhin kuuluu myös rajojen ulkopuolista aluetta eli heti kentän ulkopuolella ei saisi olla vaarallisia rakenteita ( aita, kanttikivi tms.) toinen ulkopuolinen tekijä on maa-aine kentän lähistöllä eli hiekka, multa ja muu maa aines tulee helposti kentälle sateiden kulkijoiden ja muiden myötä tämä tulisi estää riittävän laajalla kentän ulkopuolisella päällysteellä ja oikeilla kallistuksilla.
Jos kentästä koitetaan tehdä tasainen se johtaa usein siihen että parin vuoden kuluttua kentälle alkaa muodostua lätäkköjä sateella. Tän voi välttää jos kentälle tehdään hyvin pieni ( sentti, kaksi) kallistus reunoja kohti ja sieltä edelleen hyvä viemäröinti.