Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 16
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 15.7.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Pump track

Profiilikuvan paikka

Sami
30. kesäkuuta 2022 kello 18.19.47

Pump trackiä olen useamman vuoden ajan yrittänyt ehdottaa Leppävaaran urheilupuistoon. Se täydentäisi hienosti myös skeittiparkkia palveluna. Pump trackiä voivat käyttää pyöräilijöiden lisäksi skeittaajat ja scoottaajat. Hyvä esimerkki tästä löytyy mm. Savelasta. Pump track ei tarvitse kovin suurta aluetta, ei vaadi suuria huoltotoimenpiteitä ja on erittäin suosittu em. ryhmien keskuudessa. Savelan Pump Trackin käyttöaste on todella korkea ja näin ollen hyvä ja perusteltu investointi

Profiilikuvan paikka

Pavel
11. heinäkuuta 2022 kello 15.40.49

Agree. There's a jump spot in the area (perhaps unsanctioned?), but it's not the same as a pump track, esp. a legal one.