Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 16
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 15.7.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Leppävaaran urheilupuistosuunnitelma

Profiilikuvan paikka

Ikiliikkuja
12. heinäkuuta 2022 kello 20.22.55

Hyvä, että liikuntapuistoa kehitetään.

Alue on ylivirikkeinen, meluinen (kaikuu), tuulinen, paahteinen ja valumavedet eivät imeydy riittävästi rankkasateiden jälkeen. Näitä ongelmia ei ole huomioitu suunnitelmassa riittävästi. Pitäisi huomioida nyt rakenteissa. Korjaaminen on kallista ja kenties liki mahdotonta. Lisää kasvillisuutta etenkin havupuita toivon. Pelkästään yksi kuusiaita ei riitä.

Puistojumppa-alueen on oltava suojassa paahtavalta auringolta.
Piknik-aluetta en tänne laittaisi. Se on täynnä roskia, huumeruiskuja jne. Nähty on. Alue on pieni ja sen toivoisin käytettävän liikuntaan. Uusi ulkokuntosali tulee tarpeeseen. Kiitos!