Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 7
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 6.6.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Veteraanintien suunnitelmat IV

Profiilikuvan paikka

Ritva Helminen-Halkola ja Seppo Halkola
2. kesäkuuta 2022 kello 11.11.05

Nurmetus

Katusuunnitelman toteutuminen muuttaa Veteraanintien katunäkymää ja sen nykyistä monipuolista pensas- ja piennarkasvustoa. Katualueen reunojen nurmetukselle toivoisi löytyvän vaihtoehtoja. Luonnon monimuotoisuuden ylläpitäminen ja lisääminen myös katuhankkeissa olisi toivottavaa. Yksipuolisen ruohonsiemenen tilalla voisi olla esimerkiksi valkoapilaa tms. Rotille kelpaava matala pensaskasvusto ei ole vaihtoehto.

Kaavamuutos

Kadun rakentaminen vaatii joka tapauksessa kaavamuutoksen, koska asemakaavassa katu on määritelty sorapintaiseksi. Kaavamuutokseen voitaisiin samalla liittää myös muita muutoksia, esimerkiksi maininta hidaskadusta. Hidaskadut ovat liikennejärjestelyiltään tai rakenteeltaan sellaisia katuja, että yli 30 km/h ajonopeuksien käyttö ei niillä ole luontevaa. Hidaskatu voidaan toteuttaa sopivilla kadun geometriaan, poikkileikkaukseen ja/tai päällysteeseen kohdistuvilla valinnoilla siten, että kadun käyttäjät toimivat luontojaan tavoitellulla tavalla.