Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 37
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Leppäviidan alikulku

Profiilikuvan paikka

Tuomas
24. toukokuuta 2022 kello 19.07.27

Leppäviidan kohdalla (asuinrakennuksen ja parkkihallin välisestä kohdasta kulkeva) radan alikulku on tärkeä ja pidetty yhteys korttelin asukkaille. Tässä kulkevat jalankulkijat, koiranulkoiluttajat ja pyöräilijöillekin tämä on tärkeä yhteys (taluttamalla). Vesi solisee mukavasti puusillan alla ja pääsee mukavaa reittiä kohti urheilupuistoa. Tätä yhteyttä ei pidä poistaa, kun laitetaan valtava autotieyhteys Säterinpuistontien jatkeeksi. On myös arvo, että pääsee pieniä reittejä kulkemaan, kävelylenkeillä ei kukaan mieluiten kävele vilkkaan autotien viertä, jo ei ole pakko. Tässä on tärkeää nyt ottaa kohtuus mukaan eikä lähde periaatteesta poistamaan asukkaille tärkeää yhteyttä.