Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 37
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Miten kestävä liikkuminen on otettu tässä huomioon?

Profiilikuvan paikka

Jussi
24. toukokuuta 2022 kello 21.08.50

Tässä suunnitelmassa tulee olemaan selkeä heikennys jalankululle ja pyöräilylle Ratsukadulla. Tällä hetkellä pohjois-eteläsuunnassa pääsee Leppävaarankadun ja Lintuvaarantien välillä melkein järkevästi noin kahdella-kolmella tien ylityksellä haluamaansa suuntaan. Tämän suunnitelman mukaan Ratsukadulla oleva pyöräily ja jalankulku siirrettäisiin sille puolelle, jossa on kaksi hyvin vilkasta risteystä. Toisessa kulkee hengenvaarallisesti kiireisiä busseja ja toisessa autoilijat pyrkivät Sellon parkkiin tai sieltä pois. Siinä ei ole hirveästi aikaa tarkkailla jalankulkijoita ja pyöräilijöitä ja tämä tulee aiheuttamaan vaaratilanteita ja mahdollisia loukkaantumisia ja kuolemia. Tähän on tehty kahdet-kolmet ylimääräiset autoliikenteen kanssa risteävät paikat sitä varten, että saataisiin muutaman kymmenen metrin matkalle yksi kaista lisää.

Muistakaa, että Espoossa on tavoitteena kasvattaa kestävän liikkumisen osuutta ajan saatossa. Tällaiset ratkaisut eivät tule lisäämään ainakaan pyöräilyn houkuttelevuutta, kun näissä luodaan lisää konfliktialueita auto- ja bussiliikenteen kanssa.