Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 37
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Monikonpuron alikulku säilytettävä

Profiilikuvan paikka

Hanna H
25. toukokuuta 2022 kello 10.03.39

Monikonpuson yli menevä nykyinen radan alikulku on tärkeä ja turvallinen yhteys asukkaille. Tässä kulkevat jalankulkijat, koiranulkoiluttajat ja pyöräilijöillekin tämä on tärkeä yhteys (taluttamalla). Reitti on turvallinen myös lapsille kun kulkevat Urheilupuistolle päin ja kaiken lisäksi kaunis ja miellyttävä. Tätä yhteyttä ei pidä poistaa, sillä jo nykyinen Sellon viereinen alikulku autotien vieressä on meluisa, saasteinen tuulitunneli. Tällaista yhtään samanlaista ei nyt kaivattaisi muutenkin jo autovaltaiseen Leppävaaraan . Ihmisten terveyden näkökulmasta on tärkeää että luontoon ja liikkeelle pääsee miellyttäviä ja pienempiä reittejä pitkin eikä aina tarvitse mennä autoteiden vieressä metelissä. Älkää siis poistako tätä nykyistä alikulkuja missään nimessä!