Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 37
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Linnanrakentajansillasta

Profiilikuvan paikka

Kusti
31. toukokuuta 2022 kello 17.02.14

Linnanrakentajansiltaa olen odottanut, mutta toteutus ei näytä mahtuvan suunnitelmiin. Nimestään huolimatta silta ei ole silta, vaan katu, joka päättyy Ratsukatuun, mistä sillän tulisi alkaa. Nyt kevyt itä-länsisuuntainen liikenne, niin polkupyöräilijät, vammaiset, liikuntaesteiset ja terveet jalankulkijat saavat liikkumisharjoitusta, tulipa asemalta tai Sellon kompleksista kummasta suunnasta tahansa, mäkeä ylös ja alas tai sitten alas ja ylös sangen pitkiä kiertoreittejä. Silta tarvitaan nimenomaan alueen kevyelle liikenteelle, ei sinne autojen tarvitse päästä.

Profiilikuvan paikka

Leena
6. kesäkuuta 2022 kello 21.14.57

Linnanrakentajansiltaa olemme myös odottaneet yli vuotta. Silta olisi tärkeä yhteys sujuvoittamaan liikennette asemalle ja Selloon. Nyt kierto on jalan pitkiä matkoja ja silta hyödyntäisi suurta osaa jo rakentuneen alueen asukkaita.