Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 37
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Vastaukset kommentteihin Säterinpuistontien osalta jatkuu

Profiilikuvan paikka

@NiinaTanttuEspoo
22. kesäkuuta 2022 kello 15.47.18

Asemakaavassa on esitetty Säterinpuistontien yli ylikulkukäytävävaraus Leppäviidentien länsipään jatkoksi. Tätä ei ole toistaiseksi suunniteltu, koska tulevaisuuden maankäyttö Säterinpuistotien länsipuolella on toistaiseksi auki. Silta Säterinpuistotien yli voidaan toteuttaa myöhemmin kaupunkiradasta riippumattomana hankkeena.

Jos Turuntielle toteutettaisiin kiertoliittymä Säterinpuistontien risteykseen, tulisi sen olla kaksikaistainen, joka vie paljon tilaa. Liikenteen päävirta kulkee Turuntietä, ja jotta kiertoliittymä toimisi myös ruuhka-aikoina, tulisi sen olla joka tapauksessa valo-ohjattu. Kiertoliittymä toimii parhaiten silloin, kun liikennemäärät ovat jokaisella suunnalla suurin piirtein samat.

Säterinpuistontien tarkoitus on välittää liikennettä Etelä-Leppävaarasta Turuntielle ja päinvastoin. Kääntymisen kieltäminen Turuntieltä idästä tultaessa Säterinpuistontielle ei ole tarkoituksenmukaista.

Terveisin Heli Raution puolesta Niina Tanttu
Espoon kaupunki