Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 6
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 8.6.2022

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kommentti Tuulikinsilta-suunnitelmaan

Profiilikuvan paikka

Aija
25. toukokuuta 2022 kello 12.10.01

Hei!

Tämä näyttää hyvältä. Toivon, että Tapiolassa huolehditaan, että kalusteet, roskikset, valaisimet ja muut ovat Tapuolan design-manuaalin mukaisia.

Hienoa, että pyöräilijät on huomioitu. Onko skuutteja mahdollista kiinnittää pyörätelineisiin, vai olisiko niille jopa oma telinemahdollisuus (matalampi)?

Betoni alustana arveluttaa. Saisiko Tapiolan ydinkeskustan alueelle enemmän niittyä, siis kukkivia, pörriäisiä houkuttavia alueita? Saisiko sellaisia edes joihinkin väleihin?

Olisi hyvä, ettei tällaisesta alueesta tule takapihamaista tai liian tiivistä tai väliin jäävää, ettei se houkuttele ilkivaltaa. Tätä nykyä alue on hyvin likainen, roskainen ja joutomaamainen.

Kiitos suunnnitelman julkaisusta!
31. toukokuuta 2022 kello 15.27.05. Vastaus poistettu.

  • 1.6.2022 klo 14.42 @NikoRiepponenEspoo moderoi sisältöä: Kaupungin edustaja laittaa kommentin uudelleen rekisteröityneenä käyttäjänä.
Profiilikuvan paikka

@MiikkaH
1. kesäkuuta 2022 kello 15.04.23

Terve Aija,
Tuulikinsillalla käytetään Tapiolan designmanuaalin mukaisia kalusteita. Ydinkeskustan kävelyalueet on pitkälti kansirakenteen päällä kuten myös Tuulikinsilta, joten kohteen viheristutukset painottuvat pensas- ja köynnösistutuksiin laatikoissa. Tuulikinsillan itäpuolella on maanvaraista aluetta ja tulevan kaavan (ei vielä voimassa) mukaisesti sinne tulee isompia puita. Kohteen pyöräpysäköintialue soveltuu myös potkulaudoille.

Terveisin, Miikka Hakari
Espoon kaupunki