Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 6
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 8.6.2022

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Lisää kaupunkivihreää

Profiilikuvan paikka

Henrik
25. toukokuuta 2022 kello 17.14.25

Suunnitelma vaikuttaa kohtuullisen hyvältä ja yhteyttä on sinänsä odotettu, että väliaikaisesta järjestelystä päästään eroon. Toivoisin kuitenkin, että istutusten tai kaupunkivihreän määrää lisätään suunnittelualueella. Tapiolan keskusta on melkoisen betonin ja kyseinen silta tuohon asti on myös aika karu. Istutettavien alueiden kasvattaminen tai esimerkiksi mäntyjen istuttaminen eri puolille aluetta toisi mukavasti lisää eloa alueelle. Toivottavasti siis sekä nykyisiä istutettavia alueita voitaisiin kasvattaa ja mahdollisuuksien mukaan lisätä istutettavia puita muun Tapiolan tapaan.

31. toukokuuta 2022 kello 15.30.28. Vastaus poistettu.

  • 1.6.2022 klo 14.42 @NikoRiepponenEspoo moderoi sisältöä: Kaupungin edustaja laittaa kommentin uudelleen rekisteröityneenä käyttäjänä.
Profiilikuvan paikka

@MiikkaH
1. kesäkuuta 2022 kello 15.05.18

Terve Henrik,
Tapiolan kävelykeskusta sijoittuu pitkälti kansirakenteen päälle kuten myös Tuulikinsilta, joten kohteen viheristutukset painottuvat pensas- ja köynnösistutuksiin istutuslaatikoissa. Tuulikinsillan itäpuolella on maanvaraista aluetta ja tulevan kaavan (ei vielä voimassa) mukaisesti sinne tulee isompia puita.

Terveisin, Miikka Hakari
Espoon kaupunki