Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 25
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 24.10.2022

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Sulka

Profiilikuvan paikka

@sampo_sormaala
14. lokakuuta 2022 kello 11.05.21

Asfaltointi, kadun leventäminen ja valaistus ovat erittäin hyviä ja kannatettavia asioita. Reunakiveyksen osalta tulee kuitenkin huomioida tonttiliittymien nykyinen koko, joka esimerkiksi Sulka 3:n osalta mahdollistaa nykyisellään kahden auton vaivattoman pysäköinnin.

Sama pätee Sulan kääntöpaikkaan, jos kääntöpaikan reunakiveyksestä tehdään pyöreä rajoittaa se lähes väistämättä Sulka 3 C:n tonttiliittymää. Tämän takia toivomme reunakiveyksen osalta suorakulmaista kääntöpaikkaa.

Kolmantena asiana reunakiveyksen osalta tulee huomioida Sulka 3:n yhteinen roskakatos, jonka käyttö ei ole enää järkevällä tavalla mahdollista mikäli sen eteen laitetaan reunakiveys kuten suunnitelmassa on.

Profiilikuvan paikka

@vanttpa
2. marraskuuta 2022 kello 9.11.11

Sulka-kadulla ajoliittymät on kaikille rakennuslupien mukainen.
Kääntöpaikka on mitoitettu henkilöautojen kääntymiseen, suorakulmainen kääntöpaikka ei anna lisätilaa kääntymiselle.
Ajoradan reunan rk-linja on tarkoitettu rajaamaan ajoradan, estämään pintavesien valumisen tonteille (ja roskakatokseen) sekä ohjaamaan talvella lumenaurausta.

Terveisin
Päivi Vänttinen
Espoon kaupunki