Siirry sisältöön

Joutsenon Lintukankaan Keskuspuiston asukaskysely

Puhekupla 14
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Lappeenrannan Elinvoima ja kaupunkikehitys toimialaan kuuluva Kadut ja ympäristö – vastuualue aloittaa Joutsenon Lintukankaalle sijoittuvan niin kutsutun Keskuspuiston perusparannussuunnittelun. Kysymme suunnittelun lähtötiedoiksi asukkailta Keskuspuistoon liittyviä toiveita ja kehitysehdotuksia Ota kantaa.fi-sivuston kyselyllä 20.10.- 10.11.2022 välisenä aikana.


 

Perustiedot

Päättynyt: 10.11.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Oleskeluun sopiva puisto

Profiilikuvan paikka

Joutsenolainen
21. lokakuuta 2022 kello 20.03.27

Toivoisin, ettei kaikista puistoista tarvitsisi tehdä liikunnallisia kohteita, vaan jossakin voisi vain olla ja nauttia puiston kauneudesta ja elämästä. Keskuspuisto voisi olla tällainen paikka.

Pari pientä pöytää eväsretkiä varten ja asianmukainen ja riittävän kokoinen roskis järkevällä tyhjennysvälillä. Erilaisia istumapaikkoja: pöytien ääreen tuoleja, polun varrelle perinteisiä penkkejä, lisäksi olisi kiva, jos olisi paikka, johon levittää piknikviltti tai istahtaa lukemaan kirjaa puun varjoon.

Keinut lapsille ja miksipä ei perinteinen pihakeinu aikuisillekin. Ei mitään valtavia muovisia kiipeilytelineitä, värimaailma ja tunnelma puiston olemusta kunnioittaen. Kasveille tilaa kasvaa. Hyvin mutta ei liiaksi hoidettu ja puunattu istutustyyli. Tykkäisin luonnollisesta tunnelmasta.