Siirry sisältöön

Kommentoi annosjakelun palvelusetelisääntökirjaa

Puhekupla 20
Keskustelu | Lapin hyvinvointialue
Keskustelu on päättynyt

Lausuttavana olevassa palvelusetelin sääntökirjassa lääkkeiden annosjakelulla tarkoitetaan palvelua, jossa palvelusetelitoimijaksi hyväksytty annosjakeluapteekki toimittaa asiakkaan säännöllisesti käyttämät lääkkeet jaettuina annoskohtaisiin pusseihin yleensä kahden viikon erissä. Annosjakeluapteekilla tarkoitetaan yksityistä palvelusetelituottajaa, joka täyttää lääkelain (395/1987) tarkoittaman apteekkitoiminnan vaatimukset.

Perustiedot

Päättynyt: 23.11.2022

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Palveluseteli

Profiilikuvan paikka

Kommentteja osa 2
23. marraskuuta 2022 kello 18.32.42

Kohta 6.5 Lääkkeiden toimittaminen
Lääkemääräyksiin on saattanut tulla muutoksia.... Muutokset on mahdollista ilmoittaa ennen tilausta. Tilauksen jälkeen ja ennen toimitusta, muutoksia ei voi enää ilmoittaa.

Palvelusetelituottaja vastaa ja valvoo toimittamiensa lääkkeiden kuljettamisesta.... Lääkkeiden kuljettaja vastaa ja valvoo asianmukaisesta kuljettamisesta.

Kiireelliset uudet lääkkeet ja kuuriluontoiset valmisteet tulee toimittaa saman päivän aikana....Kyseessä voi myös olla sellainen lääke, jota ateekissa ei ole varastossa. Siksi lääkkeet tulee tilata edellisenä arkipäivänä tukkujen viimeiseen tilaukseen mennessä ja ottaa huomioon myös se, jos lääkettä ei ole tukussa saatavilla. Kuljetus paikallisen sopimuksen mukaisesti ja jos kuljetuksesta vastaa apteekki, kuljetuksesta peritään sovittu maksu.