Siirry sisältöön

Kommentoi Lapin hyvinvointialueen vammaisten henkilöiden asumispalveluiden palvelusetelisääntökirjaa

Puhekupla 7
Keskustelu | Lapin hyvinvointialue
Keskustelu on päättynyt

Kommentoi Lapin hyvinvointialueen vammaisten henkilöiden asumispalveluiden palvelusetelisääntökirjaa 9.12.2022 mennessä.

Lausunnolla oleva sääntökirja on asiakirja, jolla Lapin hyvinvointialue asettaa palvelusetelilain 5 §:ssä tarkoitetut hyväksymiskriteerit palvelun tuottajille. Lapin hyvinvointialue velvoittaa palvelun tuottajat noudattamaan sääntökirjan määräyksiä. Sääntökirjan yleinen osa koskee jokaista palvelusetelipalvelun tuottajaa, palvelukohtainen osio sisältää ne lisämääräykset, joita kullekin palvelusetelitoiminnalle asetetaan.

Perustiedot

Päättynyt: 9.12.2022

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Vapaa paikka

Profiilikuvan paikka

Kv pase sääntökirja
9. joulukuuta 2022 kello 13.33.33

”palveluntuottaja ei voi kieltäytyä ottamasta asiakasta, jos yksikössä on vapaa paikka”. Miten voidaan arvioida asukkaan soveltuvuus yksikköön? Onko riskinä, että yksikköön ”ohjautuu” yksikön toimintaan liian haastavia asukkaita. Tehdäänhän arvio yhdessä yksikön kanssa. Voisiko tämän kohdan poistaa? Tai muuttaa muotoon " Jos yksikössä on vapaa paikka tulee palveluntuottajan neuvotella Tilaajan kanssa asiakkaan tilanteesta ja ottaa asiakas yksikköön, jos ei tule esiin sitä estäviä seikkoja." Tämä korostaisi yhteistyötä eikä olisi vain määräys Tilaajan taholta.