Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 4
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 2.1.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Esteetön kulku eri tasojen välillä sekä viheristutusten laajuus

Profiilikuvan paikka

Aino Laine
19. joulukuuta 2022 kello 15.17.32

Miten esteetön kulku eri tasojen välillä on varmistettu itäpäässä? Mikäli jalankulkija kulkee Itätuulentien kansitasoa kohti Tapiolantietä, miten hän laskeutuu katutasoon? Onko esteettömyys huomioitu? Alueella liikkuu huomattavan paljon ikääntyneitä rollaattoreiden kanssa sekä perheitä lastenvaunujen kanssa.

Itätuulentien suunnittelusta näyttää puuttuvan viheristutusten laajuus / korkeus. Koska suuria puita ei voida kansirakenteen vuoksi istuttaa, on tärkeä arvioida erilaiset tavat lisätä vehreyden tuntua alueella. Istutusaltaiden matalat pensaat ovat yksipuolisia. Houkuttelevan kaupunkiympäristön luomiseen toivoisin monipuolisia viheristutusratkaisuja, myös mahdollisuuksien mukaan useisiin tasoihin sekä seinille, portaisiin yms laajennettuna. Itätuulentien kansirakenteen itäpäätyyn voisi harkita myös jonkinlaista veistosteosta tms elävöittämään katukuvaa. (Vrt esim Länsituulentien kansi, joka on jäänyt kylmäksi ja betoniseksi ilman kunnollisia istutuksia/taidetta jne).

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

@MiikkaH
21. joulukuuta 2022 kello 15.07.56

Terve, Itätuulenkujan itäpään jalankulun ja pyöräilyn tasonvaihto Tapiolantien ja kansitason välillä toteutetaan luiskalla, jonka kaltevuus vastaa esteettömyyden perustasoa.

Itätuulenkujan osuus tontilla luvitetaan erikseen rakennusluvalla ja pintarakenteiden suunnittelusta vastaa yksityinen hanke. Kaupungilta on esitetty toive vastaavien istutuskaukaloiden toteuttamisesta kuin Itätuulenkujan keskiosalla.

Miikka Hakari
Espoon kaupunki

Ilmianna |