Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 17
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 6.2.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Pari lisähuomiota

Profiilikuvan paikka

Pera
25. tammikuuta 2023 kello 21.53.49

Projektiin liittyen Ullanmäenpolun talvikunnossapito, josta joku muukin mainitsi, on asia joka on saatettava kuntoon. Polkua ei ole tämän talven aikana aurattu yhtä ainoata kertaa, mutta hiihtolatu on toki käyty vetämässä jo varmaan viidesti. Tämä on monelle ainoa reitti Koivuhovin asemalle eikä siitä pidetä minkäänlaista huolta. Viime keväänä tunneli oli niin täynnä vettä että sain todistaa kun pieni koululainen joutui ottamaan kenkänsä pois ja kävelemään paljain varpain, vettä polviin asti, tunnelin läpi. Ja koulupäivä oli hänellä vasta edessä! Toivoisin myös että junalla Helsingistä päin tultaessa portaiden viereen voisi rakentaa luiskan ja vähän äkkiä. Tuntuu vähän kummalliselta joutua kiertämään useamman sadan metrin lenkki lastenvaunuilla joka kerta.

Profiilikuvan paikka

SRK77
3. helmikuuta 2023 kello 11.38.19

Lumenauraus ja hiihtolatujen hoito tehdään aivan eri kalustolla ja aivan eri vastuuhenkilöiden toimesta. Näillä ei ole mitään yhteyttä keskenään. Sinänsä kyllä samaa mieltä siitä, että lumenauraus on ollut riittämätöntä, mutta hiihtolatujen hoito ei ole argumentti tässä asiassa.

Ja tosiaan tuo Turunväylän alittava tunneli vaatisi kyllä perusteellisen parannuksen. Käyttötarpeeseen nähden se on liian kapea, pimeä ja huonosti suunniteltu vedenpoiston jne. osalta. Aika kriittinen yhteys kuitenkin Tuomarilan puolelta Ymmerstaan.