Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Puhekupla 37
Keskustelu | Viranomaisvalvontaliitto ry
Keskustelu on päättynyt

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Perustiedot

Päättynyt: 30.6.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Miten Suomen sosiaalityöntekijät poistivat lapsen tavallisesta perheestä? (3b)

Profiilikuvan paikka

Victim
9. huhtikuuta 2023 kello 15.06.16

Uskomme vakaasti, että tämä raportti perustui rotuun ja kulttuuriseen syrjintään, jolla ei ole sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Meillä Suomen kansalaisina on oikeus tulla kohdelluksi oikeudenmukaisesti ja ilman ulkonäköön tai kulttuuritaustaamme perustuvaa syrjintää. Olemme sitoutuneet taistelemaan kaikkea tällaista syrjintää vastaan ​​ja varmistamaan, että perheemme oikeuksia suojellaan.
4) Sosiaalityöntekijöiden ja muiden ulkopuolisten johtama tai yllyttämä lapsi

Huhtikuusta 2022 alkaen perheemme otti käyttöön perheohjaajan Karita Rasinkankaan palvelut auttamaan lapsemme ja meidän, vanhempien, välisen suhteen hallinnassa. Opettaja antoi kuitenkin huonoa ohjausta eikä tarjonnut mitään hyödyllistä apua. Itse asiassa hän rohkaisi lasta kapinoimaan meitä vastaan ​​ja etsimään täydellistä vapautta noudattamatta mitään perheen sääntöjä.

Lapsi oli sopinut tapaamisia sosiaalityöntekijöiden kanssa, ja juuri kun ajattelimme heidän osallistumisensa päättyvän, hänelle esitettiin uusi raportti, joka pitkitti heidän puuttumistaan. Tämä tapahtui toistuvasti, mikä sai sosiaalityöntekijöiden väliintulon jatkumaan.

Elokuun 2022 lopussa poliisille tehty ilmoitus oli tekaistu ja vaikutti epätavallisesta. Perheellämme oli rauhallinen kesäloma, jossa vierailimme useissa paikoissa, muun muassa Lontoossa, Cambridgessä, Oxfordissa, Porvoossa ja Turussa. Tänä aikana ei tapahtunut suuria riitoja. Meillä oli sovittu tapaaminen sosiaalityöntekijöiden kanssa 2.9.2022, ja olimme toiveikkaita, että tämä tapaaminen merkitsee vuorovaikutustemme loppua heidän kanssaan.

Elokuun lopulla 2022 lapsi sairastui ja joutui jäämään koulusta 22. ja 23. elokuuta. Tästä huolimatta hän oli päättänyt mennä kouluun 24. ja 25. elokuuta ja paljastui, että hänellä oli sovittu tapaaminen koulun kanssa. kuraattori 25. elokuuta. Sinä päivänä lapsi väitti kuraattorille, että hänen äitinsä oli uhannut hänen henkeään, ja kuraattori ilmoitti asiasta viipymättä poliisille rikoksena. Teko oli täysin keksitty tai kuviteltu. Lapsi jäi taas kotiin 26. elokuuta sairauden vuoksi.

Siksi odotuksemme siitä, että tapaaminen sosiaalityöntekijöiden kanssa 2.9.2022 merkitsisi heidän osallistumisensa loppua, ei toteutunut. Lapsen tilanne merkittiin "asiakkaaksi", mikä tarkoittaa, että vielä yksi tapaus johtaisi lapsen poistamiseen huoltajuudestamme. On ilmeistä, että kaikki tapaukset ja raportit olivat meitä, vanhempia, vastaan ​​lapsen ohjaamia sosiaalityöntekijöiden tai muiden ulkopuolisten tahojen ohjauksessa.

Ilmianna |