Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Puhekupla 37
Keskustelu | Viranomaisvalvontaliitto ry
Keskustelu on päättynyt

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Perustiedot

Päättynyt: 30.6.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Miten Suomen sosiaalityöntekijät poistivat lapsen tavallisesta perheestä? (5)

Profiilikuvan paikka

Victim
9. huhtikuuta 2023 kello 15.07.20

6) Oikeuteni on riistetty

On syytä huomata, että kaikki sosiaalityöntekijöiden tekemät ilmoitukset koskivat yksinomaan lastamme ja hänen äitiään, ilman mitään osallisuutta tai päteviä vaatimuksia minua kohtaan. Siitä huolimatta päätös poistaa lapsemme perheestämme ei vain loukannut lapsemme oikeutta olla perheensä kanssa, vaan loukkasi myös oikeuksiani vanhempana. Tästä huolimatta sosiaalityöntekijät kieltäytyivät myöntämästä, että oikeuksiani oli loukattu.

Tavoitteensa saavuttamiseksi he väärensivät, lähinnä Katriina Takkisen kirjoittamia, kokouspöytäkirjoja, keksivät olemattomia tarinoita ja antoivat toistuvasti virheellisiä lausuntoja perheestämme.

Yksi näistä transkriptioista oli 8.11.2022 pidetystä kokouksesta , Katriina Takkinen väärensi lähes kaikki olennaiset yksityiskohdat.

Nämä toimet auttoivat luomaan väärän kertomuksen, jota käytettiin perhettämme vainoamiseen ja lapsemme epäoikeudenmukaiseen poistamiseen hoidostamme. Huolestuneena vanhempana ja tämän perheen jäsenenä minulla on oikeus osallistua lapseni hyvinvointia koskeviin päätöksiin ja saada sosiaalipalvelujen oikeudenmukaista ja oikeudenmukaista kohtelua. Uskomme vakaasti, että sosiaalityöntekijöiden toiminta oli epäoikeudenmukaista, epäoikeudenmukaista ja loukkaa oikeuksiamme vanhempina. Pyydämme kunnioittavasti korkeinta hallinto-oikeutta ottamaan tämän huomioon päätöstään tehdessään.
7) Poistamisen uhriksi joutunut lapsi

Kun lapsemme poistettiin perheestämme, hän koki merkittävän trauman ja kärsi muistinmenetyksestä. Valitettavasti hänen tilanteensa vain paheni, kun sosiaalityöntekijät antoivat hänelle psykiatrista lääkitystä. Tällä hetkellä lapsemme on erittäin heikko fyysinen ja henkinen tila. Hän jää usein poissa koulusta ja hänellä on tarpeettomia tapaamisia eri ammattilaisten, kuten opettajien, sosiaalityöntekijöiden ja psykologien, kanssa. Näin ei koskaan ollut, kun hän oli kanssamme. Sosiaalityöntekijöiden toiminta on aiheuttanut lapsellemme merkittävää haittaa. Hän on joutunut puhumaan niin monien aikuisten ja erilaisten ammattilaisten kanssa ilman, että me, hänen lailliset huoltajansa, olemme olleet läsnä.

Sosiaalityöntekijät ovat jopa omaksuneet oman diagnoosinsa hänen tilastaan ​​ja johtaneet hänet harhaan vieraannuttamaan ja vihaamaan vanhempiaan. He ovat menneet niin pitkälle, että ovat uhanneet häntä ja kertoneet hänelle, että hänet tapetaan, kun hän tulee kotiin tai että hänen pitäisi tehdä itsemurha. He ovat opettaneet häntä käyttämään ilmauksia, kuten "en ole valmis menemään kotiin" tai "en ole valmis tapaamaan vanhempiani" ja juurruttaneet häneen pelkoa siitä, että hänen äitinsä tappaa hänet hänen nukkuessaan. Nämä taktiikat ovat pitäneet hänet poissa meistä ja vain lisänneet hänen ahdistusta. Käytännössä sosiaalityöntekijät ovat harjoittaneet hänen henkistä hallintaansa pitkällä aikavälillä, kuten sieppaustapauksissa on tyypillistä.

Ilmianna |