Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Puhekupla 37
Keskustelu | Viranomaisvalvontaliitto ry
Keskustelu on päättynyt

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Perustiedot

Päättynyt: 30.6.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Miten Suomen sosiaalityöntekijät poistivat lapsen tavallisesta perheestä? (6)

Profiilikuvan paikka

Victim
9. huhtikuuta 2023 kello 15.07.55

8) Ei hätätilannetta

Tietoomme on tullut, että lapsemme 22.9.2023 poistamisen ja vieraantumisen syyn ympärillä saattaa olla väärä käsitys. Ymmärrämme, että monissa vastaavissa tapauksissa sosiaalityöntekijät voivat väittää, että lapsi on hoidossa. hoidetaan sairauden, kuten masennuksen, vuoksi perusteena heidän poistamiselle vanhempien huollosta. Haluamme kuitenkin tehdä selväksi, että tässä tapauksessa esitetyt väitteet ovat täysin perusteettomia ja perättömiä.

Itse asiassa, kun sosiaalityöntekijät kysyivät syyttävästi, onko kotona väkivaltaa. Lapsemme sanoi, että "ei ollut väkivaltaa, mitään parempaa tai pahempaa ei tapahtunut."

Olemme sekä vastuullisia yksilöitä että terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on täysi kyky huolehtia lapsestamme. Olemme aina asettaneet lapsemme hyvinvoinnin etusijalle ja ryhtyneet kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että he saavat parasta mahdollista hoitoa. Kaikki sosiaalityöntekijöiden väitteet lapsemme terveydentilasta eivät ole vain vääriä, vaan myös epäolennaisia ​​käsiteltävänä olevan asian kannalta.

Sairaus ei ole poiston syy, ja uskomme vakaasti, että lapsemme poisto oli aiheeton ja turha. Pyydämme kunnioittavasti kaikkia tässä asiassa mukana olevia osapuolia tarkastelemaan tosiasiat objektiivisesti ja ilman ennakkokäsityksiä. Olemme varmoja, että todisteiden perusteellinen tutkiminen osoittaa, että olemme kunnossa ja kyvykkäitä vanhempia, jotka ansaitsevat lapsemme palauttamisen hoitoomme.
9) Sosiaalityöntekijöiden keksimä

Olemme syvästi huolestuneita sosiaalityöntekijöiden valheellisesta väitteestä, jonka mukaan perheemme ei ole kouluttanut lastamme kunnolla ja että he aikoivat sijoittaa hänet suomalaiseen perheeseen. Uskomme, että tämä on vakava ihmisoikeusloukkaus ja perusteeton tunkeutuminen perheemme yksityiselämään.

Vastuullisina vanhempana olemme aina antaneet lapsellemme parhaan mahdollisen koulutuksen ja tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että hän saa laadukkaan ja tarpeitaan vastaavan koulutuksen. Kaikki päinvastaiset ehdotukset eivät ole vain totta, vaan myös syvästi loukkaavia.

Lisäksi ehdotus, että lapsemme sijoitettaisiin suomalaiseen perheeseen, on erityisen huolestuttava. Lapsemme on olennainen osa perhettämme, ja kaikki yritykset erottaa hänet meistä loukkaavat perusihmisoikeuksiamme. Uskomme, että lapsemme pitäisi saada jäädä luoksemme ja että olemme hänelle parhaita mahdollisia hoitajia.

Pyydämme kunnioittavasti tässä asiassa mukana olevia sosiaalityöntekijöitä arvioimaan asemansa uudelleen ja ottamaan huomioon perheemme oikeudet. Olemme sitoutuneet tekemään kaiken tarvittavan varmistaaksemme, että lapsemme oikeuksia suojellaan ja että hän saa jäädä rakastavan ja välittävän perheensä luo.

Ilmianna |