Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Puhekupla 37
Keskustelu | Viranomaisvalvontaliitto ry
Keskustelu on päättynyt

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Perustiedot

Päättynyt: 30.6.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Miten Suomen sosiaalityöntekijät poistivat lapsen tavallisesta perheestä? (12)

Profiilikuvan paikka

Victim
9. huhtikuuta 2023 kello 15.11.42

14) Lapsi sairastuu masennukseen ulkoisista syistä ja hänen on palattava kotiin.

Diagnoosin mukaan lapsemme kärsii masennuksesta. On tärkeää tarjota tukeva ja huolehtiva ympäristö masennuksesta kärsivälle lapselle, ja lapsellesi paras paikka saada tätä hoitoa on hänen vanhempiensa rakastava käsivarsi.

Me vanhempana olemme molemmat terveydenhuollon ammattilaisia, ja meillä on ainutlaatuinen pätevyys ymmärtää heidän lapsensa tilan monimutkaisuus ja tarjota tarvittavaa hoitoa ja tukea. Tietojemme ja asiantuntemuksemme avulla voimme tarjota lapsellemme parasta mahdollista hoitoa ja varmistaa, että hänen tunnetarpeensa täyttyvät.

Lapsemme poistaminen perheestämme on traumaattinen kokemus ja pahensi entisestään hänen mielenterveystilaansa. Siksi on erittäin tärkeää tuoda hänet takaisin kotiinsa ja vanhempiensa hoitoon.

Vanhemmilla on tärkeä rooli masennuksesta kärsivän lapsen toipumisessa. Tarjoamamme emotionaalinen tuki ja rakkaus voivat vaikuttaa merkittävästi lapsemme toipumismatkaan. Kodin tuttuus ja rakastavien vanhempien läsnäolo voivat tarjota turvallisuuden ja mukavuuden tunteen, mikä on välttämätöntä masennuksen kanssa kamppailevalle lapsellemme.

On epäinhimillistä ja julmaa, että sosiaalityöntekijät poistavat lapsemme tekaistujen tarinoiden perusteella, varsinkin kun hän kärsii masennuksesta. Se on laitonta kansainvälisesti tunnustettujen ihmisoikeusstandardien mukaan. Se on myös epäeettistä kansainvälisesti tunnustettujen eettisten standardien mukaan.

Rakastavana ja vastuullisena perheenä emme ole koskaan harjoittaneet lastamme kohtaan minkäänlaista kaltoinkohtelusta johtuvaa käyttäytymistä, ja uskomme, että hän ansaitsee tulla takaisin oikeaan kotiinsa mahdollisimman pian. Jatkuvalla erolla perheestään on ollut haitallinen vaikutus hänen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, ja pyydämme asianomaisia ​​viranomaisia ​​ryhtymään välittömiin toimiin perheen yhdistämiseksi. Olemme sitoutuneet työskentelemään kaikkien osapuolten kanssa varmistaaksemme, että lapsemme saa parhaan mahdollisen hoidon ja tuen huollossamme.

Ilmianna |