Siirry sisältöön

Omakohtainen kokemuksesi lapsen ja perheen avohuollon sijoitukseen, kiireelliseen sijoitukseen ja huostaanottoon liittyvistä tapahtumista.

Puhekupla 16
Keskustelu 3 kuukautta jäljellä | Viranomaisvalvontaliitto ry

Perustiedot

Avoin: 17.1.2023 - 30.6.2023

Päättymispäivä: 30.6.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit Puhekupla Vastaa

Kuka korvaa edes taloudellisia kuluja?

Profiilikuvan paikka

Kidutettu perhe
21. tammikuuta 2023 kello 18.57.54

Sen verran osallistun osaltani tähän keskusteluun, minkä koen äärimmäisen tärkeäksi, että kyselen sosiaalityöntekijöiden vuoksi taloutemme alas ajamisesta ja maineemme menetyksestä kunnassamme, että kuka korvaa nämä mittavat vahingot?

Lyhyesti kerron, että meistä tehtiin väärä ilmianto ja keksitty lastensuojeluilmoitus, mitkä johtivat poliisien ja sosiaalityöntekijöiden yllätyshyökkäykseen kotiimme keskellä yötä lasten ja meidän nukkuessa. Meidät vietiin kotoamme, miehelleni muovailtiin kunnianloukkaussyyte ja viranomaisenvastustamissyyte, vaikka hän oli vain ihmetellyt kuka siellä ovea hakkaa keskellä yötä.

Jouduimme taistelemaan oikeuksistamme ja lapsistamme lyhyen mutta ikimuistoisen ja traumaattisen 4 kk ajan, jonka jälkeen hyvä lakimies sai meidät kaikki palaamaan kotiin.

Koemme, että ,meitä on kiusattu ja ahdisteltu jonkin tahon toimesta haitantekomielellä ja eräs näistä haitantekijöistä on saamiemme tietojen mukaan semmonen ammattivalittaja, joka keksii huoli-ilmoituksia ihmisistä ja järjestää heille ongelmia. Hän on harrastanut tällaista siitä asti kun hänen omat lapsensa huostattiin häneltä. Hän esiintyy useilla eri nimillä ja koreilla ammattinimikkeillä ja pyrkii kaikin tavoin samaan hankaluuksia ja ongelmia jopa täysin tuntemattomille ihmisille.

Pyydämme perheenä, että mikäli joku hemmo selittelee niitä näitä ihmisistä joita ei tunne, älkää letkauttako huhuille korviannekaan, vaan antakaa tällaisten höyryjen haihtua itsellään. Olemme hakeneet valtiolta korvauksia, mitkä se kieltäytyy perustelematta päätöstään maksamasta.

Suomessa on virnaomaistoiminta hyvin omalaatuisten ihmisten hallussa ja ei hyvältä näytä, sanon kokemuksesta.

Käyttäjän profiilikuva - Viranomaisvalvontaliitto

@Viranomaisvalvontaliitto
22. tammikuuta 2023 kello 23.31.39

Ikävä kuulla, että koette viranomaistyöskentelyn haitanneen elämäänne, lapsianne ja talouttanne. Liitossa autamme kaikin tavoin todisteellisesti viranomaisten toimista haittaa kokeneita perheitä ja lapsia.

Olette oikeutettuja saamaan tiedon aiheettomasta lastensuojeluilmoituksesta ja sen tekijästä rikoslain perusteella. Teillä on oikeus haastaa kyseinen henkilö oikeuteen, mikäli hän on keksinyt lastensuojeluilmoituksen tarkoituksenaan kiusata perhettänne.

Viranomainen saattaa perusteettomasti kieltäytyä luovuttamasta haitantekijän tietoja, jotta samankaltainen mielivaltainen toiminta saa jatkua yleisesti nimikkeellä "yleinen etu" Kutenkin "yksityinen etu" voittaa, koska viranomainen on tässä asiassa väärässä ja asianomaisena koko perheenne kokema vakava haitta voittaa vaakakupissa ja haitantekijän tiedot on luovutettava jatkotoimia varten.

Yhdistyksemme toivottaa perheellenne kaikkea hyvää!


Vastaa

Paljonko on 4 × 6?