Siirry sisältöön

Ideoi juhlavuoden tekoja ja tapahtumia Salossa

Puhekupla 8
Keskustelu | Salon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tässä keskustelussa voit ideoida vapaasti juhlavuoden tekoja ja tapahtumia Salossa. Näkökulmina voivat olla kaupungin omat teemat Lähellä, Tulevaisuus sekä 365 tekoa ja tapahtumaa. Mikäli olet jo mukana jossakin juhlavuoden hankkeessa, joka tapahtuu Salossa, voit käydä lisäämässä hankkeen Salon kaupungin tapahtumakalenteriin. Lue lisää:

Salo ja Suomi 100 vuotta -sivut

Suomi 100 -juhlavuodessa voi olla mukana monella muullakin tavalla. Tutustu valtakunnallisiin hankkeisiin sekä maakunnalliseen hankehakuun:

Suomi 100 -sivut

Suomi 100 Varsinais-Suomessa

Perustiedot

Päättynyt: 31.12.2017

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Yhteiset ruokailuhetket

Profiilikuvan paikka

Piivi
25. elokuuta 2016 kello 14.23.42

Suomi 100 vuotta juhlavuoden tapahtumiin Salossa toivoisin yhteisiä aamiaisia, lounaita, päivällisiä, välipaloja, iltapaloja, yöpaloja jossain yleisessä tilassa sisällä tai ulkona ja miksei yksityisissäkin tiloissa paikoissa jonne on helppo tulla ja osallistua kuntalaisen ja kutsuvieraiden. Erilaiset tutut ja tuntemattomat henkilöt tapaisivat toisiaan aterian ajan. Tilaisuuksia juhlavassa hengessä, kohottuneessa arvostavassa itsenäisessä ilmapiirissä. Tilaisuuksia tavallisen arjen lomaan itsenäisyysvuoden aikana. Arkissa ja juhlavissa tamineissa ja tunnelmissa. Keskustelemaan kaikesta mitä itsenäisyys on Suomelle ja ihmisille merkinnyt ja tuonut hyvinvointia tai jos pahoinvointia siitäkin saisi keskustella.

Profiilikuvan paikka

Sade
22. tammikuuta 2017 kello 11.53.15

Tähän ideaan liittyen, olisi mielenkiintoista myös saada järjestettyä "tavisten" itsenäisyyspäiväjuhla, joka olisi yhtä juhlallinen, kuin presidentin juhlatkin.
Myös olisi hienoa, jos voitaisiin juhlia heidän kanssaan, joita yleensä ei juhliin oteta, eli vammaiset, eläkeläiset, yksinäiset jne. Eli huomioitaisiin KAIKKIA kansalaisia, eikä vain heitä, joilla kaikki on hyvin.