Siirry sisältöön

Ideoi juhlavuoden tekoja ja tapahtumia Salossa

Puhekupla 8
Keskustelu | Salon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tässä keskustelussa voit ideoida vapaasti juhlavuoden tekoja ja tapahtumia Salossa. Näkökulmina voivat olla kaupungin omat teemat Lähellä, Tulevaisuus sekä 365 tekoa ja tapahtumaa. Mikäli olet jo mukana jossakin juhlavuoden hankkeessa, joka tapahtuu Salossa, voit käydä lisäämässä hankkeen Salon kaupungin tapahtumakalenteriin. Lue lisää:

Salo ja Suomi 100 vuotta -sivut

Suomi 100 -juhlavuodessa voi olla mukana monella muullakin tavalla. Tutustu valtakunnallisiin hankkeisiin sekä maakunnalliseen hankehakuun:

Suomi 100 -sivut

Suomi 100 Varsinais-Suomessa

Perustiedot

Päättynyt: 31.12.2017

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Juhlintaa kehiin

Profiilikuvan paikka

Jeps
1. syyskuuta 2016 kello 14.05.43

Salo hallissa ja Astrum keskuksessa voitaisiin järjestää ilmaiset alkoholittomat juhlat tanssien merkeissä kaikenikäisille ihmisille ja musiikkia laidasta laitaan kaikenikäisten makuun. Itsenäisyys voi olla iloinen asia eikä perinteinen erakoituminen ja ulkopuolinen olo kahden kynttilän kanssa kotiin katsomaan toinen toistaan kaameimpia asuja presidentin juhlista.. Ilotulitus voidaan järjestää sekä teatteriesitys. Torilla voi olla sinivalkoinen teema esim suomalaisia tuotteita, suomalaisia ideoita ja sinivalkoiset koristelut. Enää ei itsenäisyyspv:n pitäisi olla vuoden tylsin päivä.

Jos on pakko keskustella, niin keskustelkaa te miksi suomalaiset on maailman sivu ollut aina aliarvioimassa omaa kansaa, olleet ja ovat koulukiusaajia ja työpaikkakiusaajia sekä rasisteja ulkomaalaisia kohtaan.

Profiilikuvan paikka

Joopajoo
22. tammikuuta 2017 kello 11.55.58

Koska Salo on iso kaupunki, olisi syytä ottaa myös muut kuin keskustassa asuvat mukaan. Täällä on paljon pieniä taajamia, jotka ovat sijainniltaan kaukana, eivätkä kaikki voi liikkua keskustaajamaan, joten heitäkin voisi huomioida.