Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 48
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 23.4.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Vielä harkintaan

Profiilikuvan paikka

Myös alueen asukas
13. huhtikuuta 2023 kello 17.49.50

Kuntoportaat on hyvä juttu, mutta paikkaa voisi vielä harkita uudelleen. Ja varsinkin parkkipaikan sijaintia. Niin kuin Alueen asukas tossa aikaisemmin sanoi, autolla kulkuyhteys portaiden parkkipaikalle tapahtuu kapeaa Suoheinäntietä pitkin, jossa kävelee paljon lapsia. Talvikunnossapito tiellä on tosi huono, jolloin tietä pitkin ei mahdu kulkemaa kuin yksi auto ja kävelijät joutuvat poukkoilemaan siellä joukossa.

Riittääkö 3 parkkipaikkaa? Tuskin. Mikä tarkoittaa sitä, että autoja on parkissa muutenkin kapean tien vieressä.

Jos kuntoportaat kuitenkin tulevat kyseiselle paikalle, parkkipaikka tulee sijoittaa muualle ja kulkuyhteys portaille kävellen.