Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 82
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 10.5.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Koirat erittäin tervetulleita, ei turhan, liian, isoa aitausta, pidetään laituri.

Profiilikuvan paikka

Juha Ervola - alkuperäinen jupperilainen
27. huhtikuuta 2023 kello 11.21.01

Koirat voivat tulla minne vaan ainakin jos se minusta on kiinni, mutta en kannata noin isoa koira-aitausta. Koira-aitaus voisi ola ainakin 50% pienempi tuosta sunnitelman ehdotetuksesta. Puiden istuttaminen on tervetullut ajatus, samoina alueen siivoaminen esimerkiksi talkoilla tai kaupungin toimesta. Lisää erialaisia kasveja voisi istuttaa jos kellään ei ole mitään sitä vastaan.
Nuotio sopii vähän huonosti kun siinä on maastopalon vaara ilmeinen, mielestäni.
En nyt oikein osaa sanoa muuta, kuin että aitoja on nykyään ihan liikaa, vaikka toisaalta se osoittaa mitä toimintaa kussakin paikkaa toivotaan harjoitettavan ja keitä sinne toivotaan.
Jonkun rikkinäinen vene on jonkun aarre, ei pidä tuomita romuksi toisen omaa!

Ilmianna |